| Home | Sitemap | Contact Us |  
top_img
Hum. Ecol. Res Search

CLOSE

Journal of the Korean Home Economics Association 1981;19(2):183-188.
논문편 - 식생활 분야 : 합성 항산화제가 단백질 분해효소에 미치는 영향 - 제1보 , α- Chymotrypsin 과 Trypsin 의 활성에 미치는 영향 -
Sang Ock Kim
TOOLS
PDF Links  PDF Links
Full text via DOI  Full text via DOI
Download Citation  Download Citation
Supplement  Supplement
Share:      
METRICS
1,097
View
5
Download
논문편 - 식생활 분야 : 탄수화물 및 단백질이 식이 제한을 받은 흰쥐의 회복에 미치는 영향  1981 ;19(2)
Editorial Office
The Korean Home Economics Association
TEL : +82-2-561-6416, +82-2-561-6446    FAX : +82-2-562-2999    
E-mail : khea6416@daum.net
About |  Browse Articles |  Current Issue |  For Authors and Reviewers
Copyright © 2014 The Korean Home Economics Association.                 Developed in M2PI